Interior Design Saját tervezésű és gyártású bútorok Portfoliónk Elegáns és Modern Fürdőszobabútorok Portfóliónk Bútorok szenvedéllyel Ügyfeleink igényére szabva Kapcsolat Téli - tavaszi kedvezmények Konyhaigépek kedvező áron Lépjen át az áruházba egyedi igények alapján Modulméret nélkül, minden bútor Portfoliónk MUNKAFELÜLETNEK ÉS FALRA KŐBURKOLATOK Kapcsolat

Mivel foglalkozunk

Laktéri bútorok tervezése

A BURATINO bútorok ízléses és racionális részét képezik az otthonoknak. Termékeink széles választéka lehetőséget biztosít tervezőinknek egyedülálló bútorok megalkotásához mind modern, mind klasszikus stílusokban. Számtalan külső és belső kiegészítővel biztosítjuk a bútoraink használhatóságát. Otthon vagyunk a konyhában, fürdőszobában, elő- és hálószobában, nappali bútorokban.

Belsőépítészeti tervezés

Szakterületünk az építész által megtervezett épületek bútor és élettér-specifikus pontosítása, a laktéri bútorok megalkotása, az exkluzív fotó minőségű 3D belsőépítészeti rajzok készítése. A megrendelők stílusukhoz igazítjuk a belső tereket, megalkotva saját egyéni hangulatukat. Az ügyfél fővállalkozójával együttműködünk, igény esetén a terekhez biztosítjuk a nézeti rajzokat.

Online termékértékesítés

Webshoppunk lehetőséget kínál mindenkinek, hogy otthonról is kényelmeseb hozzáférhessen forgalmazott termékeink egy részéhez. Márkanévre, cikk-kódra, vagy tulajdonságokra rákeresve önállóan kiválaszthatja és megrendelheti a számára megfelelő termékeket. Online üzletünk jól felszerelt, forgalmazott termékeink képanyagokkal és minőségi leírásokkal segítik a könnyű vásárlást.

Munkafolyamat

  • Találkozás & Egyztetés
  • Ötlet & Koncepció
  • Tervezés & Rajzolás
  • Építés & Berendezés

Az első találkozás egy kötetlen beszélgetés, melyben megbeszéljük az elvárásokat, körüljárjuk a szükséges munkafolyamatokat, egyeztetjük ahhoz szükséges időt.

Ha már egyeztettük az alapokat, indulhat a munka. Közös ötleteléssel, folyamatos egyeztetések mellett, meghatározzuk a szükséges hangulatot, kialakítjuk a stílust, megfogalmazzuk a koncepciót.

A már kialakult stílus alapján megkezdődik a munka digitális tervezése. Itt is folyamatos konzultáció mellett elkezdődik a tértervezés, körvonalazódnak a belső terek, meghatározásra kerül a bútorok helye a térben. Kialakul a tereken belüli a járási útvonalak. Megkezdődig a bútorok valós formai és felülettervezése. Bekerülnek a tervbe a már kiválasztott kiegészítők, burkolatok, világítások. Végül elkészülnek a 3D fotótervek.

Az elkészült tervek alapján a fővállalkozó már elkezdheti a kivitelezést, valamint mi elkezdhetjük legyártani és telepíteni a bútorokat. A munkánk részeként vállaljuk az ügyfél és a kivitelezők közötti kommunikáció elősegítését, a munkafolyamatok átbeszélését.

Rólunk mondták