Technistone® a minőségi felület

Dátum: 2018
Város: Budapest
Ügyfél: Család
Kategória: Konyhabútor

Amikor minden a minőségről szól

Kedves házaspár keresett meg a konyhájuk megtervezésével.

Már az elején egyértelmű volt, hogy a felhasznált anyagokon nem kell spórolni. Nem luxusra törekszenek, de a minőséget elvárják.

Átbeszéltük a sarkalatos pontokat, aztán tulajdonképpen szabad-kezet kaptam a tervezésben.
A második találkozáskor a tervet elfogadták, majd kiválasztottuk az anyagokat.

Felhasznált anyagok

Frontnak kamrában fényezett ajtót választottunk, a látható oldalfalakat az ajtóhoz állítottuk, így azok is fényesek lettek. A modern hatás fokozására a felső szekrények fogantyú nélküli rendszert kaptak, míg az alsók ajtóba integrált profilokkal lettek kialakítva. A munkalapból és a fali burkolatból a TECHNISTONE® legújabb generációs NOBLE kollekciójából választottunk.
Kapott még prémium felnyíló vasalatot, speciális sarokmechanikát, kihúzható palacktárolót, PowerLED munkafelület-világítási rendszert, és nemesacél lábazatot. A fiókok természetesen csapágyazottak és csillapítottak. Az elszívó kivezető csöve a bútor kiépítése után gipszkartonnal eltakarásra került.

Gépek

Sütőből az AEG egyik legjobb modelljét ajánlottam, míg fölé az AEG kompakt családjának sütő-mikró kombi készüléke került. Az indukciós főzőlap szintén az AEG-től érkezett. A mosogatógép ugyancsak az AEG Comfortlift® csúcsterméke. A gránitmosogató és a prémium csaptelep a francia LUISINA-tól érkezett. Speciális nagy kapacitású szelektív NATURELITE beépített szemetes tünteti el az össze hulladékot. Az elszívó a FALMEC gyár kiemelkedő látvánnyal bíró Mirabilia szériájából van.