Rólunk

BuratinoDeisgn


Több mint 21 éve foglalkozunk belsőépítészeti tervezéssel és bútortervezéssel.

1998 óta kifejezett szakterületünk a lakóterekbe való beépíthető és önálló bútorok tervezése és gyártása.

Ezen felül, készítettünk már bútorokat irodáknak, berendeztünk önkiszolgáló éttermet, egyházi ingatlant, több bevásárló központba is gyártottunk üzletberendezést, balatoni szállodát is bútoroztunk, valamint berendeztünk több airbnb. lakást is  .

Gyártunk bútorokat magánszemélyeknek és építészek, lakberendezők, belsőépítészek ügyfeleinek.

Saját ügyfeleinknek és külső partnereknek készítünk textúrapontos exkluzív fotó minőségű 3D belsőépítészeti fotóterveket munkáink és munkáik támogatásához. Igény esetén egyes területekre, vagy az egész épületre nézeti rajzokat is készítünk.

Minden igényt kielégítünk az egyszerűtől a luxusig. Stúdiónkban szakértői segítséggel irányítjuk a Megrendelővel közös tervezést. Véleményünkkel és ajánlásunkkal segítjük a kimagasló esztétikai és használati értékek elérését. Tervezéstől a beszerelésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Munkatársaink a legapróbb részletekre is ügyelve, úgy, mint használhatóság, design, kényelem és minőség összehangolásával állítják össze az Ön bútorát.

Sok éves kiváló kapcsolat fűz minket a legtöbb konyhai és háztartási gép gyártókhoz. Készülékeinket megtalálhatja a Stúdiónk webshopjában.

Az ügyfél fővállalkozójával együtt működve segítünk a tökéletes otthon megteremtésében.

Várjuk szeretettel Stúdiónkban.

BuratinoDesign

Az oldalunkon feltüntetett minden enteriőr saját terv, vagy a megvalósulást követő fénykép.

Rólunk mondták