Szolgáltatás

Mivel is foglalkozunk?

Budapesti tervező iroda vagyunk saját bútorgyártási kapacitással, felszerelt konyhastúdióval a Váci úton a város szívében. Kifejezett szakterületünk az egyedi bútortervezés. Szeretünk új tapasztalatokat szerezni és mindig tanulni a munkáink által. Számtalan munkát készítettünk már önállóan és más vállalkozásokkal közösen.

Várjuk a lehetőséget és kihívásokat.

1

Belsőépítészeti tervezés

Önálló és beépített bútorok, burkolatok, világítások, mennyezeti megoldások és egyéb termékek megtervezése

2

Egyedi bútortervezés

Megrendelői igényre kialakított térbútorok tervezése.

3

Tértervezés

Bútorok elhelyezése, járási útvonalak, ajtók és ablakok helye, tértárgyak beillesztése.

4

Ingyenes konzultáció

Az első találkozás alkalmával a az igények felmérése, a várható költségek egyeztetése ingyenesen történik.

5

Exkluzív fotó minőségű 3D tervezés

Több összekapcsolt csúcsszámítógép segítségével készülnek a tervdokumentációból az arányos és akár textúrapontos képi megjelenítések.

6

Tervek és nézeti rajzok készítése

Falnézetek, méretezett bútortervek, felülnézeti rajzok készítése

Belsőépítészeti vagy bútortervező szakembert keres?

Gyors és pontos munka

Gyorsabban halad a kivitelezés, ha a munkafolyamat pillanatában a szakember már minden munkafázissal tisztában van. A szakembereknek is egyeztetni kell egymással, hogy ne akadályozzák egymást.

Költségvetés számítása

A kivitelezők annál pontosabban tudnak költségvetést kalkulálni, minél pontosabb anyagot kapnak a munkáról. Munkát csak hozzáértő szakember segítségével lehet átbeszélni.

3D fotótervek

A fotótervek segítenek, hogy ne kelljen az Ügyfélnek egyedül dönteni. A megkapott tervek megmutathatóak a családnak, barátoknak, kivitelezőknek. Ezáltal a végeredmény tovább finomítható.

Ingyenes konzultáció

Ha nem mindennap foglalkozol kivitelezéssel, akkor nem tudhatod a tervezés és kivitelezés várható költségvetését. Egy első ingyenes konzultációval költségmentesen feltérképezhető, mit kaphat az ügyfél egy bizonyos összegért.

Saját álom

A legtöbb ember, szeretné a maga igényére formálni otthonát, csak nincs meg hozzá a tapasztalata, hogy azt önállóan kialakítsa, vagy a kivitelezőnek az elképzeléseit pontosan felvázolja

Ha már előre látható

Kevesebb a tévedés, ha már a kivitelezés megkezdése előtt előre látható az eredmény. Sok felesleges plusz költség és tévedés megspórolható.

0

MUNKAÓRÁK

0

ELKÉSZÜLT PROJEKTEK

0

KIÁLLÍTÁSOK

0

MÉDIAMEGJELENÉSEK